Denna tjänst är tillsatt!

Administratör / Koordinator

Som Administratör / Koordinator på Assemblin Ventilation i Stockholm blir du en stöttande administrativ resurs för dina kollegor som driver installationsprojekt på entreprenad- och serviceavdelningen.

Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation. Vi månar om våra medarbetares kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Ta chansen och vara med i ett utmanande, spännande och utvecklande lag!

Dina arbetsuppgifter
 • I projekten skapa en tät kontakt med beställarens administratörer.
 • Ansvara för sekretessavtalen/arkivering.
 • Uppdatera/underhålla pågående bemanningsplaner.
 • Insamla underlag från projektorganisationen, konsulter och underleverantörer för sammanställning av dagböcker.
 • Uppföljning av betalningsplaner och ta fram faktureringsunderlag.
 • Ansvara för att få in personalens reseredovisning, hantera/beställa arbetskläder, ha koll på filialens bilpark/telefoner, boka resor/boenden och inhandla kontorsmaterial mm.
 • Rapportera till filialchefen och placering är på kontoret i Solna. Sommaren 2024 flyttar vi kontoret till Västberga. Säkerhetsprövning och drogtest sker innan anställning.
Din bakgrund/personlighet
 • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter i projekt i branscher såsom: installation, energi, bygg, konsult och fastighet.
 • Intresserad av att ge förslag och upprätta nya arbetsrutiner för att skapa effektivitet inom administration.
 • Är du strukturerad, noggrann, kommunikativ och pådrivande samtidigt som du är en teamplayer är du rätt person för jobbet.
 • Van vid att hantera dokument och bevaka olika ärenden digitalt samt har god kunskap i Microsoft 365.
 • Goda kunskaper i tal/skrift i svenska är ett krav. Engelska kunskaper är meriterande.
Vi erbjuder
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa
projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier
mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är
med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 22
orter i Sverige, omsätter 1,6 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblin koncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vi har en omsättning på 14,6 miljarder kronor och cirka 7100 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Sökord: administratör, administrator, projektadministratör, Project Administrator, koordinator, Coordinator, projektkoordinator, Project Coordinator, samordnare, entreprenad, service, installation, ventilation, VVS, VS, energi, värme, kyla, styr och regler, el, bygg, konsult, fastighet
Denna tjänst är tillsatt!